Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Kisteherautó a tisztább városért

2021.10.19.

Újabb járművel bővült a JVV Nonprofit Zrt. gépjármű parkja. Péntek délelőtt érkezett a Jákóhalmi úti telephelyre az a Renault típusú teherautó, amelyet Jászberény Önkormányzatának segítségével vásárolhatott meg a társaság mintegy tizennégy millió forintból.

Marcis Tamás, a cég TMK-s csoportvezetője elmondta, hogy a teherautó elsősorban a parkgondozás területén nyújt majd segítséget. Gyorsasága miatt sokkal jobban tudják használni a városi közlekedésben, mint például a pótkocsis kistraktort. A kollégák nagy örömmel fogadták az új autót, hiszen jelentősen megkönnyíti és gyorsítja a munkavégzést. A gépjárműpark egyébként már jelentősen elöregedett, sokszor bontóból kénytelenek keresni a meghibásodott alkatrészekhez cserét.

Mindezek okán a JVV Zrt. vezetősége és valamennyi kollégája köszönetét fejezi ki Jászberény képviselő-testületének, amiért a közelmúltban vásárolt kistraktor után, most átvehették a teherautót, illetve a testület megszavazta a dolgozók cafetéria kiegészítésére vonatkozó kérését is.

vissza