Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Jégpálya
>> Hírek, aktualitások


Október utolsó vasárnapján 14-től 21 óráig téged is vár a Jászberényi Jégpálya!A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. 2015 decembere óta üzemelteti a Jászberény város frekventált részén található jégcsarnokot. A teljesen fedett komplexumban egy kiváló minőségű, 1700 m² felületű műjégpálya, korcsolyakölcsönző, valamint több kiszolgáló helyiség, biztosítja a tartalmas kikapcsolódás, az aktív pihenés és a jeges tömegsport lehetőségét. A korcsolyázás mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek kitűnő lehetőség a sportolásra, a plusz energia levezetésére és a regenerálódásra. A létesítmény októbertől április végéig üzemel, amely nem csak a jeges sportágaknak biztosítja a jégfelületet, de kiváló lehetőséget is teremt arra, hogy az iskoláskorú gyermekek megtanuljanak biztonságosan korcsolyázni, megismerjék és megszeressék a korcsolyázás szépségeit, és esetlegesen állandó szerelmükké váljon ez a sport.

 

A pálya használatára több módon is lehetőség nyílik. Közönség korcsolya idején belépőkkel lehet használni a jégfelületet, azonban előre egyeztetett időpontokban óradíjas bérlettel is tudunk szolgálni.

 

Az aktuális árakkal és nyitvatartással kapcsolatos bővebb információt a Jégcsarnok honlapján találhat a kedves érdeklődő.