• Köszöntjük weblapunkon

  Köszöntjük weblapunkon

 • Kommunális ágazat

  Kommunális ágazat

 • Állatkert

  Állatkert

 • Termál fürdő

  Termál fürdő

 • Jégpálya

  Jégpálya

Városüzemeltetési hírek

Fogadj örökbe játszóteret!

2021.10.15. Fogadj örökbe játszóteret!

Fenntarthatóság, „környezeti polgárrá” nevelés,
szemlÉLETformálás!
Fogadj örökbe egy jászberényi játszóteret!

tovább

Projektzáró az önkéntesekkel

2021.10.15. Projektzáró az önkéntesekkel

Lezárult a Helyet Alapítvány 1000 óra önkéntesség című projektje. Az október 1-én az EKE kollégiumában megtartott záró rendezvény keretében Utasi Hajnalka projektvezető beszámolt a programról, az ott elnyert tapasztalatairól, a fogadó szervezetekkel és az önkéntesekkel történő dinamikus és korrekt együttműködés sikeréről, amelyben az előre kitűzött ezer órát magasan túlszárnyava teljesítettek a résztvevők.

tovább

Figyelem, ismét szúnyogirtás!!!

2019.06.21.

A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a robbanásszerűen megnövekedett szúnyog populáció kezelése érdekében a Társaság Jászberény területein tovább folytatja a szúnyogirtási tevékenységet. A következő alkalom június 21. napjaján lesz, amely során a földi, meleg köd képzéses eljárással történik majd a szúnyogok gyérítése. A kezelés során alkalmazott vegyszer melegvérű állatokra és emberekre nem jelent veszélyt.

tovább

Szúnyogirtás

2019.05.05.

„A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. ezúton értesíti a lakosságot, hogy az évi rendszeres szúnyoggyérítési munkálatokat megkezdte. A védekezés két formában történik: földi melegködképzéses technológiával, illetve légi úton történő kijuttatással.

tovább

Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu