Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Kommunális hírek

A háztartási hulladékgyűjtésről

2021.10.20. A háztartási hulladékgyűjtésről

A JVV Nonprofit Zrt. munkatársai a háztartásokban összegyűlt kommunális hulladékot rendszeresen elszállítják. A tevékenység gördülékeny menetéhez az ingatlantulajdonosoknak is hozzá kell járulni olyan módon, hogy a gyűjtőedényeket a jogszabályban meghatározottak szerint helyezzék el. A kukákat lehetőség szerint reggel 6:30-ig tegyék ki a szállítási menetrend szerinti napokon.

tovább

Kistraktor a rendezett városért

2021.10.20. Kistraktor a rendezett városért

A JVV Nonprofit Zrt. a mai napon elsősorban parkgondozási célokra beszerzett egy kistraktor gépjárművet. A kisgép zöld területek gondozására, karbantartására alkalmas, de a téli időszakban a társaság munkatársai a kerékpárutak jégmentesítésére, hóeltakarításra is használják majd.

tovább

A komposztálásról

2021.10.20. A komposztálásról

Jelentősen csökkenthetjük a háztartási hulladékaink mennyiségét és mindemellett a kertnek is kedvezünk, ha elsajátítjuk a komposztálás helyes tudományát. Az alábbi cikkben ehhez adunk útmutatót. Nagy méretű komposztáló edények még ingyenesen beszerezhetők a JVV Nonprofit Zrt. Szelei úti hulladékudvarában.

tovább

Flakon nélkül olcsóbb

2021.10.19. Flakon nélkül olcsóbb

Bár a JVV Nonprofit Zrt. házhoz-menő szállítási rendszerben elviszi a sárga zsákokban szelektíven gyűjtött műanyag palackokat és a gyűjtő-szigeteken is elhelyezhetőek a kiürült flakonok, mégis érdemes átgondolni valóban szükséges-e palackozott vizet vásárolni!

tovább

Kisteherautó a tisztább városért

2021.10.19. Kisteherautó a tisztább városért

Újabb járművel bővült a JVV Nonprofit Zrt. gépjármű parkja. Péntek délelőtt érkezett a Jákóhalmi úti telephelyre az a Renault típusú teherautó, amelyet Jászberény Önkormányzatának segítségével vásárolhatott meg a társaság mintegy tizennégy millió forintból.

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.08.17.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény és Jászjákóhalma települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy az augusztus 20-ai ünnep miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Piac Tájékoztató

2021.08.12.

A Jászberényi Piac üzemeltetője a Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt.
értesíti a vásárlókat, hogy a piac augusztus 20-án zárva tart.

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.05.17.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászboldogháza és Jánoshida települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Pünkösdi ünnepek miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Ügyfélfogadás

2021.04.19.

Tisztelt Lakosság!
A mai napon az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel. Megértésüket köszönjük!

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.04.01.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászboldogháza, Jánoshida és Jászjákóhalma települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Húsvéti ünnepek miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább