Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Kommunális hírek

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.05.17.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászboldogháza és Jánoshida települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Pünkösdi ünnepek miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Ügyfélfogadás

2021.04.19.

Tisztelt Lakosság!
A mai napon az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel. Megértésüket köszönjük!

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.04.01.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászboldogháza, Jánoshida és Jászjákóhalma települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Húsvéti ünnepek miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Lomtalanítási tájékoztató 2021.

2021.03.22.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy  lomtalanítási akciót szervez, melynek alkalmával az érintett területekről a megjelölt időpontokban elszállításra kerülnek a háztartásokban feleslegessé vált lom hulladékok. Tájékoztatónk megtalálható a honlapunkon is (http://vvzrt.hu), illetve a Berénycafé http://berenycafe.hu oldalán is.

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2021.03.05.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jánoshida és Jászboldogháza települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Március 15-ei ünnep miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2020.12.17.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jánoshida, Jászfelsőszentgyörgy, Jászjákóhalma, Alattyán és Jásztelek települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a Karácsonyi és Újévi ünnepek miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Októberi hulladékszállítási tájékoztató

2020.10.12.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény és Jászjákóhalma települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy az Október 23-ai ünnep miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2020.08.11.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászjákóhalma és Alattyán települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy az Augusztus 20-ai ünnep miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Ügyfélfogadás tájékoztató

2020.06.18. Ügyfélfogadás tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 15-től a járványhelyzet kedvező alakulására való tekintettel társaságunk ügyfélszolgálatain ismét fogadjuk Ügyfeleinket.

tovább

Pünkösdi hulladákszállítás

2020.05.22. Pünkösdi hulladákszállítás

Az ünnep miatt a hulladékszállítás az alábbiak szerint változik:

tovább