Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Kommunális hírek

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2022.10.18.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jánoshida, Jászfelsőszentgyörgy és Jászboldogháza települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Hulladékszállítás változás!

2022.05.16.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jánoshida és Jászboldogháza települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

2022.04.12.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény, Jászjákóhalma, Jánoshida és Jászboldogháza települések lakosságát és a vállalkozásokat, hogy a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Hulladékszállítás változás!

2022.03.11.

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. tájékoztatja Jászberény város lakosságát és a vállalkozásokat, hogy az ünnep miatt a kommunális hulladékszállítást az alábbiak szerint végzi:

tovább

Zsilip tisztítás

2022.03.04. Zsilip tisztítás

A szeles időjárás következtében sok faág, levél belehullott a Zagyvába. A hordalék a Puskin sétány mögötti zsilipnél feltorlódott és akadályozta a vízfolyást. A JVV Nonprofit Zrt. munkatársai február 14-én megtisztították a zsilip környékét, így a víz ismét akadálytalanul folyhat a belső Zagyva medrében.

tovább

Csatorna tisztítás

2022.03.04. Csatorna tisztítás

Eldugult csapadékvíz csatornákat tisztítottak febrár 16-án városszerte a JVV Nonprofit Zrt. kérésére Jászberényben dolgozó szakemberek.
A lefolyókba nagy mennyiségű levél került, illetve föld mosódott be, de olyan is előfordult, hogy a beleöntött és megkötött építkezési anyagot kellett mosatás előtt feltörni a munkásoknak.

tovább

Gallyazás

2022.03.04. Gallyazás

A JVV Nonprofit Zrt. megbízásából idős fák elszáradt, veszélyes ágainak eltávolítását végezték február 16-án a Szövetkezet úton.

tovább

Zöldhulladék szállítás eredmény.

2022.03.04. Zöldhulladék szállítás eredmény.

A JVV Nonprofit Zrt. február 15-én, kedden végezte Jászberény Város közigazgatási határán belül a rendkívüli zöldhulladék szállítást. Örömünkre szolgál, hogy ilyen nagy sikerű akciót tudhatunk magunk mögött. Szeretnénk megköszönni a lakosok környezettudatos tevékenységét, amivel az akció keretén belül 25140 kg zöldhulladékot sikerült begyűjtenünk.

tovább

Rendkívüli zöldhulladék szállítás!

2022.02.11. Rendkívüli zöldhulladék szállítás!

Az elmúlt hetek időjárási anomáliáinak, a rendkívül szeles, viharos időnek köszönhetően a kertekben, az ingatlanok környékén rengeteg faág, falevél hullott le.
A JVV Nonprofit Zrt. szeretné segíteni a város lakóit a kertrendezésben, ezért február 15, jövő hét kedden rendkívüli zöldhulladék-gyűjtő akciót szervez.

tovább

Fenyőfa/karácsonyfa elszállítás!

2022.01.04.

Tisztelt Ügyfeleink !

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Jászberényben a 2022-es év januárjában ismételten megszervezi társaságunk az ünnepek utáni karácsonyfák begyűjtését. Karácsonyfákat dísz nélkül reggel 7.00-ig kérjük az ingatlanuk elé kihelyezni az alábbi időpontokban:

tovább