• Köszöntjük weblapunkon

    Köszöntjük weblapunkon

  • Kommunális ágazat

    Kommunális ágazat

  • Állatkert

    Állatkert

  • Termál fürdő

    Termál fürdő

  • Jégpálya

    Jégpálya

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésére!

2021.10.14.

A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonát, illetve résztulajdonát képező az alábbi táblázatban felsorolt jászberényi ingatlanok értékesítésére, melyre az érdeklődők egyedi ajánlatát várja:

Az ingatlanokra vonatkozó pályázati hirdetmény, mely a pályázat részleteit tartalmazza megtekinthető a Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. honlapján a www.vvzrt.hu/ingatlan-hirek/palyazati-felhivas-ingatlan-ertekesitesere, és a Jászberényi V. V. Nonprofit Zrt. 5100 Jászberény, Margit-sziget 1. szám alatti titkárságán.

A természetes személyek pályázaton való részvételét a kiíró adatlappal segíti. Természetes személyek kizárólag a pályázat céljára kiadott Pályázati adatlappal nyújthatják be (a www.vvzrt.hu elérhető) a pályázatot. A pályázattal kapcsolatos bővebb felvilágosítás a 06 57 411 618 telefonszám 4 -es mellékén kérhető. Természetes személy esetén pályázati adatlap kérhető a Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. 5100 Jászberény, Margit-sziget 1. szám alatti titkárságán.

Az árajánlatokat zárt borítékban a Jászberényi V. V. Nonprofit Zrt. (5100 Jászberény, Margit-sziget 1. szám) címre postai úton vagy személyesen a titkárságra kérjük eljuttatni legkésőbb 2021. október 29. 12.00 óráig beérkezőleg. A borítékon kérjük feltüntetni az "Árajánlat" megjelölést, az érintett ingatlan helyrajzi számával és a pályázó nevét.

>> Dokumentáció letöltése (.zip) <<


vissza

Kommunális hírek

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu