Kommunális hírek

Facebook

Kapcsolat

Székhely: 
5100 Jászberény, Margit-sziget 1.sz.

Cégjegyzékszám: 
16-10-001579

Telefon/Fax:
+36-57/411-618

E-mail:
vvzrt@vvzrt.hu

Hírek

Utolsó fázis a munkálatoknál…

Napokon belül elkészül Jászberényben az utak és az ivóvíz vezetékek felújításának első üteme. A Jókai úton, Juhász utcában, és a Vásártér utcában már a befejező munkálatok folynak, utak padkázása, burkolati jelek felfestése és tereprendezés. A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. ezúton is köszöni a lakosok türelmét, és megértését.

2017-08-02

 

 

 

 

Kerekudvari út úthibáinak megszüntetése...

A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. elvégezte a Kerekudvari út nagyobb kiterjedésű kátyúinak és úthibáinak helyreállítását. A kátyúzási feladatokkal párhuzamosan az út menti padka stabilizációra is sor került.

 2017-07-17

Nyitott pályák akció a Szántai tornakertben…

A jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. a Szántai tornakertben ez évben is biztosítja a térítésmentes sportolás lehetőségeit a jászberényi lakosok részére. Az akció keretében hétköznapokon, nyitvatartási időben a tornakert csapat és tömegsportra alkalmas pályái minden magánszemély részére rendelkezésre áll. Az ingyenes használatnak csak egy feltételt szab az üzemeltető, a max. egy órás pályahasználatot, amelyen keresztül mindenki egyforma esélyt kap a sportolásra. A Tornakert nyitva tartása hétköznapokon délelőtt 09:00 órától 12:00 óráig, délutánonként 15:00 órától 20:00 óráig tart.

A használattal kapcsolatos pontos információt a helyszínen lehet kapni.

Sport, egészség, játék egy helyen. Szántai Tornakert!

2017-07-11

 


 

Ingyen komposztládát a lakosságnak!

Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a nyárias időjárásra való tekintettel több telephelyen is biztosítja a komposztládák átvételi lehetőségét. Társaságunk megkezdi a komposztládák osztását Jászberényben a Szelei úti Hulladékudvarban, így aki a szolgáltatást igénybe veszi, egy gyors adategyeztetés után akár haza is viheti komposztládáját, akár több darabot is. Jákóhalmi út 13. szám alatti telephelyünkön továbbra lehetőség van az átvételre.

Hulladékudvar nyitva tartása:

Hétfő:szünnap

Kedd: 12:00-18:00

Szerda: 07:00-12:00

Csütörtök: 07:00-15:00

Péntek: 07:00-15:00

SZOMBAT: 08:00-14:00

2017-07-11
Új kedvezményes szolgáltatással jelentkezik a Jászberényi V. V. Nonprofit Zrt…

A nyári szezon végéig azok, akik ellátogatnak és jegyet vásárolnak valamelyik Jászberényi strandon, azon a napon a fürdőzés után a pénztártól kapott nyugta felmutatásával fél áron mehetnek be az Állatkertbe. Ugyanakkor az állatkert meglátogatása után az ott kapott nyugta felmutatásával a teljes ár feléért strandolhatnak. Használja ki ezt a lehetőséget, és szervezzen magának és családjának egy napon két nagyszerű programot.

2017-07-11

 

 

 

 

 

 


 

Tüdőszűrés Jászberényben

Július 3. hétfőtől megkezdődött a szolnoki Hetényi Géza Kórház tüdőszűrő szakrendelése Jászberényben.

A lakosságszűrés helyszíne a V.V. Zrt. kezelésében lévő, volt Általános Iskola Tornaterme (Rákóczi út 29.). Bejárás a Bem J. utca felől.

A rendelések ideje:

hétfőn és szerdán 12:30 – 16:30 óráig,

kedden, csütörtökön és pénteken 08:30 – 12:30 óráig,

a rendelés utolsó napján (2017. augusztus 18. pénteken) 08:30 – 12:00 óráig.

Az ellátás a 40 év alattiaknak térítésköteles, azonban a 40. életévüket betöltöttek részére ingyenes.

2017-07-04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Újra itt a nyár….

Végre beköszöntött a várva várt nyár, és a gyerekek nagy örömére a nyári szünet. Kezdődhet a felhőtlen kikapcsolódás: kirándulás, táborozás, nyaralás és strandolás. A nyári szünet a gyerekek számára boldogságot, számunkra szülőknek, felnőtteknek felelősséget, nagyobb odafigyelést is jelent. Gyermekeinkre mindenütt veszélyek leselkednek, az utakon közlekedve gyalogosan, kerékpáron, és nem utolsósorban fürdőzés közben, a strandokon.

Nagyon fontos tudni, hogy a 12 év alatti gyermekek önállóan nem, csak felnőtti kísérettel látogathatják a strandokat. Ne felejtsük el a lelkükre kötni, hogy sem papuccsal, sem papucs nélkül ne szaladozzanak a medence környékén, mert az csúszás-, és balesetveszélyes. Egy percre se tévesszük őket szem elől, a játszótérre, illetve a sportpályákra (röplabda és focipálya) is el kell őket kísérni, egyedül nem lehetnek ott.

Ha valami olyat látunk a strand területén, amely balesetveszélyes, vagy úgy ítéljük meg, hogy valaki szabálytalanságot cselekszik, ne legyünk restek, szóljunk a fürdő alkalmazottainak.

Az üzemeltető a legfontosabb tudnivalókat, szabályokat a létesítmény házirendjébe rögzítette, amelyet nem árt egyszer legalább végigolvasni. Megtalálható a pénztárnál, illetve a Jászberényi VV Nonprofit Zrt. weblapján:(www.vvzrt.hu/strand-es-termalfurdo/) honlapján.

Vigyázzunk, figyeljünk egymásra!

2017-06-28Megújuló utak Jászberényben….

Társaságunk megkezdte az idei évi útfelújítási munkálatokat. A burkolat felújításának első üteme a Jókai út szegélykő építésével kezdődött az új kopóréteg szőnyegezése előtt. Ebben az ütemben újítják még fel a Juhász utca és Vásárhelyi utca benzinkút mögötti szakaszát. Kérjük a lakosokat, hogy figyelmesen közlekedjenek az építkezések környékén!

2017-06-22

 

 

 

 Új berendezéssel bővült a Vagyonkezelő eszközparkja….

Társaságunknak a napokban egy Graco típusú útfelfestő berendezést szállították le, mellyel a kezelésünkben lévő belterületi utak, kerékpárutak felfestéseit hatékonyabban és gazdaságosabban tudjuk elvégezni. A berendezés önjáró, így a nagyobb területek felfestése gyorsabb, a kisebb, elzárt területeken a felfestő egység pedig leválasztható.

2017-06-22

 

 

 

 


Viharos hétvége Jászberényben…

Az elmúlt hétvégén a viharos időjárás a város területén több nagy lombozatú fát megrongált. Többek között a Május 1. téren található Tigáz Zrt. tulajdonában álló gázfogadóra szakadt rá egy méretes ágdarab. A helyszínre érkezve kiderült, hogy gázszivárgás veszélye miatt értesíteni kell a Jászberényi Hivatásos Tűzoltóságot. A tűzoltók kiérkezéséig a helyszínt biztosítottuk, majd a leszakadt ágat kikönnyítették és a területet kármentesítették. Szerencsére gázszivárgást nem volt tapasztaltunk, amit a Tigáz Zrt. munkatársai megerősítettek, így közvetlen életveszély nem állt fent.

2017-06-22


 


Megújultak a szelektív gyűjtőszigetek Jászberényben

A jászberényiek a napokban tapasztalhatták, hogy a szigeti gyűjtőedények külseje megújul. Megkérdeztük erről a JVV Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját Horgosi Zsoltot, aki elárulta nekünk, hogy tizennégy darab szigeti tájékoztató tábláit lecseréltek, korszerűvé varázsoltak. Elárulta azt is, hogy napjainkban nagy energiát fordítanak az illegálisan elhelyezett hulladékok elszállítására. A hét három napján takarítják környezetünket, ami évi tíz millióba kerül. Hangsúlyozta, hogy ezt az összeget szívesen fordítanák új játszótéri eszközök beszerzésére. Szerkesztőségünknek azt is elárulta, hogy a jövő héten környezettudatos napot szerveznek a központi óvodában, ahol szívesen várják az érdeklődőket.

2017-06-22